top of page
stoffen muurbekleding

MUURBEKLEDING IN HALLE EN OMGEVING, EEN WARME EN UNIEKE TOUCH VOOR UW INTERIEUR

Muurbekleding op maat

U kan vanaf nu ook bij mij terecht voor muurbekleding.

 

Ik pas mijn 24 jaar ervaring als stoffeerder toe op het creëren van de mooiste projecten met een unieke en warme uitstraling als eindresultaat.

stof als muurbekleding

Verschillende toepassingen

Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden in de ruimte, kan muurbekleding op verschillende manieren worden geplaatst.

 

Zo wordt muurbekleding toegepast als stoffering rechtstreeks op de muur voor de mooiste integratie, maar het is ook mogelijk als panelen bevestigd op de muren.

Muurbekleding als accentmuur

Muurbekleding zorgt voor een enorme meerwaarde in uw knus interieur als accentmuur. Door één muur in een ruimte te bekleden met een opvallende stof of kleur, creëert u een echte blikvanger. Er is ongetwijfeld muurbekleding die perfect past bij uw smaak en interieur om uw ruimte een unieke uitstraling te geven.

Verbeterde isolatie met muurbekleding

Muurbekleding heeft ook praktische troeven. Het grote voordeel van muurbekleding is dat het die vervelende, kille weerklank in uw ruimte laat verdwijnen, en dit op een esthetisch prachtige manier. Muurbekleding helpt ook om de warmte beter binnen te houden. Hierdoor kunt u genieten van een aangenaam binnenklimaat en mogelijk zelfs besparen op uw energierekening.

Neem contact met stoffeerder Stefaan Smeeks in Halle op om de mogelijkheden van muurbekleding te bespreken!

bottom of page